Gratis Marketing !BOOST! sessie

Voel je je onzeker of je site goed in elkaar zit? Twijfel je nog over je teksten op je website? Ben je nog niet happy met je blogs, je nieuwsbrieven of berichten op social media? Blijf niet afwachten en ga nu alvast met je teksten aan de slag. Juist nu we middenin de coronacrisis zitten.

 

Ik help je daarbij graag! Zodat ik ook mijn steentje kan bijdragen, door jou als ondernemer op weg te helpen bij het versterken van je teksten.

 

Hoe zou het zijn als je tips & tricks zou krijgen van een ervaren copywriter hoe je zelf betere teksten schrijft? Zodat je straks jouw favoriete klanten aantrekt? Hoe zou het zijn als je gewoon -gratis en voor niets - even de hulp van een goede marketingcoach kunt inroepen, omdat je nu al aan de slag wilt met je marketing, zodat je klaar voor bent als deze coronacrisis hopelijk snel voorbij is?

 

Wil je gewoon even feedback op je teksten, en nu alvast met je marketing aan de slag gaan? Meld je dan aan voor je eigen – gratis – Marketing !BOOST! sessie van 20 minuten.

 

Vaak zie ik meteen hoe je jouw teksten kunt versterken. Met net iets andere woorden. Of een net iets andere volgorde. Dan kun jij lekker zelf met je teksten verder. Of anders kun je altijd nog de uitgebreide schrijfcoaching boeken: deze sessies gaan gewoon door (via Skype).

 

Echt helemaal gratis! 
Tijdens deze coronacrisis kunnen - elke werkdag - twee ondernemers eenmalig een gratis belafspraak maken.

Gratis? Ja, helemaal gratis. Zonder enige verplichting. Waarom? Omdat ik heilig geloof in de kracht van SAMEN. Elkaar helpen waar we kunnen. Juist NU!

"Dit was net het zetje dat ik nodig had. Dank, Ils!"

Grijp nu je kans
Dus hier gebruik van. En laten we binnenkort even bellen! Je mag me dan alles vragen over jouw teksten en over jouw marketing. Het kost je niets, alleen 20 minuten van je tijd. Dus gewoon doen. Jij blij, ik blij -)

Hoe werkt het?
Klik op de onderstaande button
en vul het vragenformulier zo uitgebreid mogelijk in. Zo kan ik me het beste voorbereiden en jouw vragen nog beter beantwoorden.  Zodra ik je vragenformulier heb ontvangen, neem ik zsm contact met je op voor het maken van onze belafspraak.

"Dank voor je snelle feedback! Mijn site is nu een stuk beter!"

👉 Dit levert het jou op:

Tijdens onze belafspraak geef ik mijn eerlijke (milde, no worries 😉 feedback op je teksten., en beantwoord ik eventueel ander vragen over je teksten, je social media of je marketing.

 

Ik geef je sowieso een aantal slimme schrijftips en handige marketingtips, die je meteen in jouw bedrijf kunt toepassen! Je kunt eenmalig van deze gratis sessie gebruikmaken. Elke werkdag maak ik tijd voor 2 belafspraken. Dus zorg dat jij niet achter het net vist en meld je nu meteen aan! Tot snel?

CONTACT

Bewustwoording.nl
Ilse de Boer
Admiraal de Ruijterweg 55-3
1057 JW Amsterdam
ilse@bewustwoording.nl

KvK 34296021
BTW: 1852.15.269.B.01

GRATIS

GRATIS mini schrijftraining
' Zo schrijf je teksten die werken'  

GRATIS E-magazine: 
 Schrijven als een Pro 

GRATIS Marketing !BOOST! sessie

GRATIS de leukste schrijftips