In vijf sessies jouw complete marketingplan op papier!

Je weet dat je meer aan je marketing moet doen. Maar ja, je bent druk met je klanten helpen en je hebt ook nog een privéleven. Misschien vind je het ook nog spannend om anderen te vertellen wat je precies doet met jouw bedrijf. Wat jouw droom is als ondernemer en waar jij voor staat. Of weet je niet goed wat je moet schrijven (of vertellen) over jezelf en je bedrijf. Terwijl je anderen zo graag wilt helpen. Maar ja, je omzet. Daar maak je je zorgen over, want je verdient (nog) te weinig.

Hoe zou het zijn als...

 • Hoe zou het zijn als je precies weet hoe je jouw verhaal als ondernemer helder en zelfverzekerd kunt vertellen? Tijdens een netwerkevent, bij een nieuwe klant of op een verjaardag? Als je stappenplannen hebt om zelf heel snel en makkelijk goede teksten te schrijven voor je website, je nieuwsbrieven en social media? Teksten waar jouw klanten blij van worden, zodat ze graag juist voor jou kiezen?
 • Hoe fijn zou het zijn als je nooit meer een kans mist om jezelf op de juiste manier onder de aandacht brengen van klanten? Zodat klanten je meteen weten te vinden als ze je nodig hebben en graag juist met jou een afspraak willen maken?
 • Hoe fijn zou het zijn als je een complete marketingplanning zou hebben? Met al je acties, netwerkevents, blogs, vlogs, nieuwsbrieven, berichten op Facebook en andere social media? Overzichtelijk per maand, zodat je ook precies kunt zien wanneer je nog niet genoeg marketingacties hebt gepland?
 • Hoe fijn zou het zijn als je - met al die tijd en energie die je in jouw bedrijf stopt - wél de gedroomde omzet gaat verdienen die je verdient? Zodat je jouw prachtige droom als ondernemer niet hoeft op te geven. Want uiteindelijk draait het ook bij de mooiste ondernemersdromen om een droomomzet!

Hoe fijn zou het zijn iemand jou helpt met het maken

van jouw hele marketingplan? Precies. Heel fijn!

In vijf sessies jouw complete marketingplan op papier.

Je bent niet de enige die worstelt met zijn marketing, geloof me.  Ook ik had geen duidelijk marketingplan toen ik in 2008 voor mezelf begon. Daarom liet ik veel omzet aan mij voorbij gaan. Tot ik besefte dat dat niet langer kon, want ik verdiende gewoon niet genoeg om rond te komen. Marketing MOET dus echt. En ja, daar heb je ook MOED voor nodig. Elke dag, week en maand weer.

Daarom heb ik speciaal voor ZZP’ers het slimme Marketing MOEDT-traject ontwikkeld. In slechts 5 sessies help ik je bij het maken van jouw complete marketingplan en leer ik je hoe je zelf goede teksten schrijft met slim stappenplannen. Want met meer focus, meer zelfvertrouwen, de juiste woorden én de juiste stappen kun je nu eenmaal meer omzet behalen!

Samen zorgen we voor een stevige basis van jouw bedrijf: een goed verhaal. Je website staat na jouw 1-op-1 Marketing MOEDT-traject als een huis: met de juiste teksten, foto’s, indeling én de juiste marketingboodschap. Samen maken we daarna een overzichtelijk en haalbaar actieplan om jouw bedrijf in het zonnetje te zetten. Inclusief de daarbij behorende omzetdoelen!

Waar en wanneer?

Het Marketing MOEDT-traject bestaat uit 5 sessies van elk maximaal 2 uur. De sessies vinden plaats in Amsterdam-West. Houd er rekening mee dat je tussendoor ook flink aan de slag moet gaan, om het maximale uit deze training te halen.

Je kunt uiteraard zelf bepalen wanneer je wilt beginnen. Kun je niet wachten om volop met je marketing aan de slag te gaan? Meld je dan nu aan! Meestal kun je binnen 1-2 weken met jouw eigen marketingtraject beginnen. Uiteraard kun je zelf jouw tempo bepalen. Elke week, elke twee weken of elke maand? De keuze is helemaal aan jou!

Dit levert het je op

Aan het eind van dit Marketing MOEDT-traject heb je de juiste basis van je bedrijf om met meer kennis en meer zelfvertrouwen aan jouw sales te doen. Je hebt meer focus, meer structuur en meer tijd over om jouw klanten te helpen. En niet te vergeten: duidelijke omzetdoelen!

 • Je hebt een duidelijke omschrijving wat jouw bedrijf en jou zo bijzonder maakt, en wat je voor klanten kunt betekenen. Je weet wat jouw unieke aanbod is tegen de juiste tarieven.
 • Je weet wie jouw ideale klanten zijn, waar je ze kunt vinden en hoe je ze kunt overtuigen met jou in zee te gaan. Je hebt ook o.a. een overtuigende elevatorpitch: je weet hoe je in 1 minuut zelfverzekerd aan anderen vertelt wie jij bent en waarom ze juist bij jou klant moeten worden.
 • Je hebt handige stappenplannen voor het snel en makkelijk schrijven van al je blogs, berichten op social media én je nieuwsbrieven, inclusief een lijst van minimaal 10 onderwerpen waarover je kunt schrijven. Je kent ook slimme techniekjes, waarmee je het aantal enthousiaste reacties op jouw berichten flink kunt vergroten!
 • Je hebt een slimme marketingplanning, incl. een lijst met kant-en-klare acties. Zodat je precies weet wat je per week of maand aan je marketing moet doen. En welke omzet je per maand moet behalen.

In vijf sessies jouw complete marketingplan op papier!

 • INCLUSIEF DE BESCHRIJVING VAN JOUW VERHAAL EN JOUW IDEALE KLANT.
 • INCLUSIEF SLIMME STAPPENPLANNEN VOOR HET - SNEL - ZELF SCHRIJVEN VAN JOUW TEKSTEN!
 • INCLUSIEF JOUW OMZETDOEL EN DE JUISTE TARIEVEN.

Jouw investering

Jouw investering in dit 1-op-1 Marketing MOEDT-traject is nu tijdelijk € 695 exclusief btw voor 5 sessies van 2 uur.

Dat is inclusief:

 • je eigen werkboek
 • de handige Marketing MOEDT marketingkalender waarop je jouw hele sales en marketing voor dit jaar kunt plannen
 • een prachtige beschrijving wie jij bent, wat jouw unieke aanbod is en wat jouw ideale klant is
 • een complete marketingplanning voor het komende jaar, inclusief een lijst met kant-en-klare acties
 • een slim stappenplan voor het schrijven van al je blogs, berichten op social media en je nieuwsbrieven
 • een lijst van minimaal 10 onderwerpen waarover je kunt schrijven (zoals onderwerpen voor je blogs, social media of nieuwsbrief)
 • een overzicht van je omzetdoel voor dit jaar (inclusief maandplanning)
 • mijn eerlijke (milde!), onderbouwde feedback en een frisse blik op jouw bedrijf
 • mijn meer dan 10 jaar kennis en ervaring als ondernemer, marketing- en communicatieadviseur
 • mijn meer dan 15 jaar ervaring als journalist, tekstschrijver, eindredacteur en hoofdredacteur

Is dit het moment om samen met mij aan jouw marketing te werken? Neem dan nu contact met mij op!

CONTACT

Bewustwoording.nl
Ilse de Boer
Admiraal de Ruijterweg 55-3
1057 JW Amsterdam
ilse@bewustwoording.nl

KvK 34296021
BTW: 1852.15.269.B.01

GRATIS

GRATIS mini schrijftraining
' Zo schrijf je teksten die werken'  

GRATIS E-magazine: 
 Schrijven als een Pro 

GRATIS Marketing !BOOST! sessie

GRATIS de leukste schrijftips