Wil jij graag leuke, goede teksten schrijven, waarmee je meer leuke nieuwe klanten aantrekt?

Laat ik daar nou iets heel leuks voor hebben... En nog helemaal gratis ook? 😉

gratis schrijftraining bewustwoording tekstschrijver teksten schrijven marketing

 

Want juist nu komt het aan op goede teksten: op je site en social media! Want...
- Hoe voorkom jij drie (té) vaak gemaakte fouten in je marketingteksten?
- Hoe maak jij jouw teksten bijvoorbeeld actiever, korter en overtuigender?
- Hoe maak jij jouw lezers gretiger en hebberiger?
- Hoe maak jij jouw teksten dus succesvoller?
- Zodat jij dus meer leuke nieuwe klanten aantrekt?

 

Zo schrijf je teksten die werken
Tijdens de gratis mini schrijftraining 'Zo schrijf je teksten die werken' geef ik je 11 slimme tips voor succesvolle teksten. En ik vertel je hoe jij (té) vaak gemaakte fouten voorkomt. En geloof me: die zie ik echt elke dag voorbij komen. Terwijl ik het elke ondernemer juist zo gun om succesvol te zijn. Te stralen. En te genieten van hun prachtige vak. Ook jou!

 

Teksten waar je blij van wordt. 
Teksten zijn bij mij niet gauw 'fout'.  Als je er maar achter staat. Als je er maar blij van wordt. Als je teksten je maar extra zelfvertrouwen geven (omdat ze kloppen en goed voelen). En als je klanten er natuurlijk maar enthousiast van worden (en jouw teksten je dus meer leuke nieuwe klanten opleveren). En soms is dat een kwestie van net even andere woorden kiezen. Een andere volgorde. Of slimme marketingtechnieken gebruiken.

 

Zie het verschil!
Ik laat je daarom graag het VERSCHIL zien en ervaren tussen sterke en minder sterke teksten. Daarom geef ik je in deze gratis mini training:
- veel voorbeelden van sterke/minder sterke teksten
- veel schrijftips die je heel gemakkelijk in elke marketingtekst kunt gebruiken
- 5 korte schrijfoefeningen (zodat je zelf ook lekker aan de slag kunt)

 

Heel veel extraatjes
Ik hou van kadootjes. Mensen blij maken. Daarom geef ik jou ook als extraatje:
- links naar mijn 10 populairste blogs over #bewustwoording, marketing en succesvolle teksten
- EN: 3 leuke kadootjes (al zeg ik het zelf) 😉

 

Ik help je graag
Als schrijfcoach en tekstschrijver help ik je  graag bij het schrijven van succesvolle teksten. Want ik hou van helpen. Andere mensen vooruit helpen. Juist in deze nieuwe, uitdagende coronatijd, waarin we allemaal snel moeten schakelen. Met nieuwe (online?) diensten en producten. Of een nieuwe baan moeten vinden. Dankzij onze overtuigende teksten!


Gratis download

Dus download nu meteen even jouw eigen mini schrijftraining, en maak jouw teksten ook succesvoller! Veel plezier en #ILSPIRATIE!

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.