Ervaringen en eyeopeners van andere ondernemers

Mijn salespage staat nu als een huis!
"Ilse heeft mij telefonisch geholpen met de structuur, opbouw en tekst van mijn Salespage. Ik kreeg ter plekke feedback, wat heel fijn was. Nadat ik alles had aangepast heeft Ilse nog een keer meegekeken. Niks is haar teveel. En nu staat mijn salespage als een huis! Dank je wel Ilse, super blij met je hulp”
(Leila Claassens, Manifest your Dreamlife)

Ilse daagt je uit
Middenin het schrijfproces voor mijn website kwam ik de Schrijftraining Succesvolle Marketingteksten tegen. Wat een geluk! Want mooie verhalen en teksten op papier zetten is één ding. Maar om dat zó te doen, dat het ook potentiële klanten oplevert, da’s wel een ander verhaal! Pfff …

Nou, deze training is een absolute aanrader! Ilse is enthousiast en deskundig. Ze daagt je uit om haar schrijfstrategieën direct (al tijdens de training!) toe te passen. Dat werkt echt veel beter dan alleen luisteren en de tips en trucs noteren. Én het was leuk om te doen!

Mijn website-teksten zijn nu niet meer “iets waar ik nog ‘es een keer mee aan de gang moet”. Nee, ik heb ze er bij gepakt en ben direct met een andere bril gaan lezen! Dank je wel, Ilse!

(Gerrita, seniorencoach)

Woorden die de kern raken 
Een bruggenbouwer. Dat is precies wat je doet: je helpt mij om in mijn kracht te gaan staan, om zichtbaar te worden. Ik ben zo blij met jouw taalinzicht en jouw brede visie. Je kijkt niet alleen naar de teksten maar ook en vooral naar de hele context. Want ik leer hoe ik mij kan laten zien. Ik leer welke woorden en zinnen ik kan gebruiken die de kern raken en daarom ook anderen raken. Stap voor stap. Het gebeurt!! Dank!
(Marieke Verhaak, hypnotherapeut en onderwijsvernieuwer)  

Je teksten worden echt zo veel beter!
"Ilse is echt een tovenaar met teksten. Ze voelt heel goed aan wat je bedoelt en waar je nog kunt bijschaven. Ze barst van de tips en raakt de kern van je marketingboodschap exact. Of ze je nu zelf beter leert schrijven tijdens een workshop, of 1 op 1 met je aan de slag gaat (ik heb beide gedaan), Ilse is een topperZe kan je zo anders naar je teksten laten kijken. En daardoor worden je teksten vanzelf zoveel beter! Als ondernemer zijn teksten voor mij super belangrijk en ze komen overal terug, van website tot social media en van email tot offerte. Het is fijn om meer zelfvertrouwen te hebben in het schrijven van mijn teksten. En Ilse is ook gewoon een super leuk mens om mee te werken."
(Bianca Molenaar, Magnolia Studio)

Enorme inzichten in de taal van mijn doelgroep
“Het fijne aan Ilse vind ik dat ze zo'n heel compleet pakket biedt; Ilse heeft heel compact en concreet speerpunten voor mijn marketing helder uiteengezet. Ze heeft mij ook enorme inzichten gegeven in de taal van mijn doelgroep. Maar bovenal met onderliggend telkens aandacht of ik 'in sync' ben met wat ik te brengen heb en waar voor mij kansen liggen. En het is ook nog eens een heel fijn mens! Dank je Ilse!
(Ans Rozendal, Studio Sprankel)

Ik heb een stuk meer aanvragen!
"Ilse heeft me geholpen met teksten voor mijn website. Mijn schrijfstijl is vrij zakelijk en weinig enthousiasmerend wat eigenlijk helemaal niet past bij mijn bedrijf - ik werk juist heel persoonlijk. Ilse kan wel enthousiasmerend en persoonlijk schrijven, en dit taalgebruik past veel beter bij mijn werkwijze en dienst. Ze doet veel meer dan alleen naar de tekst kijken, ik kreeg ook allerlei marketing tips. Meten = weten, mijn bouncerate (bezoekers die mijn website verlaten zonder iets aan te klikken) is sinds de aanpassingen aanzienlijk gedaald en ik heb een stuk meer aanvragen! Daarbij is ze heel fijn om mee te werken - ook belangrijk!"
(Birgit Charles, BIM Muurschilderingen)

Ilse heeft mij over een drempel gehaald
“Ilse heeft mij geholpen bij een tekst waar ik zelf onzeker over was. Zij heeft mij overtuigd dat juist het idee wat ik erbij had heel sterk was. Ilse heeft mij over een drempel gehaald en geholpen bij het realiseren van mijn website. In één woord geweldig en zonder dat ik haar  echt ken kan ik nu al zeggen dat ik haar een topvrouw vind.
(Tonny van der Linden, De Stijlanalist)

Betere indeling van mijn blogs
"Een echte eyeopener was voor mij dat het eigenlijk heel makkelijk is om mijn grenzen aan te geven. Je leerde me ook om commerciëler te denken zonder het klantbelang uit het oog te verliezen. En mijn blogs beter in te delen met een commerciële boodschap."
(Coby Bergsma, Bergsma Fotografie & Lifestyle)

Net het zetje dat ik nodig had
"Ilse heeft mij geholpen met de internetteksten voor mijn bedrijf. Met haar positiviteit en energie is het echt een aanrader om met haar te werken. Door de goede tips en het meedenken heb ik weer veel inspiratie opgedaan om verder aan de slag te gaan. Dit was net het zetje wat ik nodig had. Zeker een aanrader. Ben je startend of wil je een frisse blik op je teksten? Neem eens contact op met Ilse!" (Carolien Vlasblom, Sterk met Carolien coaching)

Structurele aanpak van mijn social media
"Jouw tip om een marketingkalender voor mijn social media te maken was een eyeopener. Het is echt een hele goeie manier om social media structureel aan te pakken. Ik ben ook direct aan de slag te gaan met call-to-actions op mijn site, en de digitale flyer. Jij bent als ondernemer ontzettend gedreven, en je bent goed in het in mij verplaatsen en mee te denken wat ik nodig heb. Als persoon ben je ontzettend enthousiast!"
(Florence Meershoek, De Amsterdamse Ondernemer) 

Een heerlijk praktische schrijftraining vol kennis en waarde
"
Ik was al langere tijd aan het stoeien met de teksten voor mijn website en mijn blogs. Ik merkte dat ik het leuk vond om te schrijven, maar dat het me veel tijd kostte. Dit kwam vooral omdat ik het op gevoel deed zonder kennis van hoe je een goede tekst schrijft. Omdat ik het belangrijk vind dat mijn klanten mij herkennen in mijn teksten wil ik het niet uitbesteden. Er zelf beter in worden was voor mij the way to go. Ik besloot me aan te melden voor een schrijftraining bij Ilse. Haar open, spontane houding en haar manier van schrijven sluiten goed bij mij aan. Het was een heerlijke praktische schrijftraining vol tips en adviezen die ik meteen kan toepassen in mijn teksten. Ilse geeft enorm veel waarde in haar training en draagt veel kennis aan je over. Met haar handige lijsten heb je altijd een goede checklist bij de hand. Hierdoor kan ik zelf al mijn tijd besteden aan de inhoud van mijn teksten en met haar handige tips gaat ook dat een stuk sneller. Een aanrader voor iedereen die zelf teksten schrijft en op zoek is naar praktische en direct toepasbare tips van een schrijfprofessional!"
(Serena Hanse, Serena Hanse Personal Development) 

Ik kon mijn blog direct publiceren
"Ik heb Ilse leren kennen als een warm betrokken mens, die mij enorm geholpen heeft in een periode dat ik dat nodig had. Het was weer tijd om een blog te publiceren, maar wegens privé omstandigheden had ik daar geen tijd en inspiratie voor. Ilse heeft me ontzorgd door telefonisch naar mijn idee te luisteren. Vervolgens heeft ze dat idee razendsnel omgezet in een blog in mijn eigen schrijfstijl. Ik hoefde nauwelijks iets aan te passen en kon de blog direct publiceren op social media en mijn website! Wanneer ik er een volgende keer niet aan toe kom om een blog te schrijven, zal ik Ilse weer om hulp vragen om mij uit de brand te helpen.
(Yvonne van den Goorbergh, Inside Outside Coaching)

Hiermee kon ik echt verder
“Met jouw werkwijze (de W’s en de I.L.S.E.-methode) heb je me direct geholpen om weer het overzicht te vinden en mijn vele gedachten en ideeën te ordenen. Jij hoort en ziet de vraag achter de vraag door goed te luisteren. Naderhand heb ik van jou een prachtig verslag van onze coachingsessie en een to-do list mogen ontvangen. Hierin had je alles beknopt en overzichtelijk uitgewerkt. Hiermee kon ik echt verder!
(Dorien Kramer, coach in wording 😉

Jij liet me zien van welke optie ik ging stralen
"De eyeopener die jij mij ooit hebt meegegeven en ik nu regelmatig zelf gebruik is als starter te spreken van ‘mijn bedrijf’ in plaats van ‘mijn bedrijfje’. Oftewel, maak je zelf niet klein(er) dan nodig. Het begint dus met vertrouwen en geloven in wat je doet. Daarnaast heb je mij al in 2014 een goede, en letterlijke spiegel voor gehouden toen ik keuzes moest maken in mijn loopbaan (als gevolg van een reorganisatie). Ik vertelde je over mijn ideeën en  keuzes. Het enige wat jij vroeg was dat ik die twee opties in de spiegel tegen mezelf moest benoemen. Het was duidelijk, bij de ene optie straalde ik toen ik erover vertelde. Ik was me daar amper van bewust maar jij liet me dat zien."
(Josha Veenker, Huisnummer5  Interieurontwerp)

 

Wil je elke twee weken – helemaal gratis – slimme marketingtips én schrijftips ontvangen?

Mis ze niet! Laat geen omzet liggen en blijf je concurrenten een stap voor met jouw sterke teksten. Vul je naam en e-mailadres in, en alle schrijftips komen vanzelf in je inbox!

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

CONTACT

Bewustwoording.nl
Ilse de Boer
Admiraal de Ruijterweg 55-3
1057 JW Amsterdam
ilse@bewustwoording.nl

KvK 34296021
BTW: 1852.15.269.B.01