Ervaringen en eyeopeners van andere ondernemers

“Met jouw werkwijze (de W’s) heb je me direct geholpen om weer het overzicht te vinden en mijn vele gedachten en ideeën te ordenen. Jij hoort en ziet de vraag achter de vraag door goed te luisteren. Naderhand heb ik van jou een prachtig verslag van onze coachingsessie en een to-do list mogen ontvangen. Hierin had je alles beknopt en overzichtelijk uitgewerkt. Hiermee kon ik echt verder!” (DK)

“Een echte eyeopener was voor mij dat het eigenlijk heel makkelijk is om mijn grenzen aan te geven. Je leerde me ook om commerciëler te denken zonder het klantbelang uit het oog te verliezen. En mijn blogs beter in te delen met een commerciële boodschap. (CB)

“Ilse heeft mij geholpen bij een tekst waar ik zelf onzeker over was. Zij heeft mij overtuigd dat juist het idee wat ik erbij had heel sterk was en heeft mij over een drempel gehaald en geholpen bij het realiseren van mijn website. In één woord geweldig en zonder dat ik haar  echt ken kan ik nu al zeggen dat ik haar een topvrouw vind. (TL)

Bewustwoording.nl | Ilse de Boer

"Voor mij was jouw tip om een marketingkalender voor mijn social media te maken een eyeopener. Het is echt een hele goeie manier om social media structureel aan te pakken. Ik ben ook direct aan de slag te gaan met call-to-actions op mijn site, en de digitale flyer. Jij bent als ondernemer ontzettend gedreven en goed in het in mij verplaatsen en mee te denken wat ik nodig heb. Als persoon ben je ontzettend enthousiast!"(FM) 

"Ik heb Ilse leren kennen als een warm betrokken mens, die mij enorm geholpen heeft in een periode dat ik dat nodig had. Het was weer tijd om een blog te publiceren, maar wegens privé omstandigheden had ik daar geen tijd en inspiratie voor. Ilse heeft me ontzorgd door telefonisch naar mijn idee te luisteren. Vervolgens heeft ze dat idee razendsnel omgezet in een blog in mijn eigen schrijfstijl. Ik hoefde nauwelijks iets aan te passen en kon de blog direct publiceren op social media en mijn website! Wanneer ik er een volgende keer niet aan toe kom om een blog te schrijven, zal ik Ilse weer om hulp vragen om mij uit de brand te helpen. (YG)

"De eyeopener die jij mij ooit hebt meegegeven en ik nu regelmatig zelf gebruik is als starter te spreken van ‘mijn bedrijf’ in plaats van ‘mijn bedrijfje’. Oftewel, maak je zelf niet klein(er) dan nodig. Het begint dus met vertrouwen en geloven in wat je doet. Daarnaast heb je mij al in 2014 een goede, en letterlijke spiegel voor gehouden toen ik keuzes moest maken in mijn loopbaan (als gevolg van een reorganisatie). Ik vertelde je over mijn ideeën en  keuzes. Het enige wat jij vroeg was dat ik die twee opties in de spiegel tegen mezelf moest benoemen. Het was duidelijk, bij de ene optie straalde ik toen ik erover vertelde. Ik was me daar amper van bewust maar jij liet me dat zien." (JV)

 

Wil je elke twee weken – helemaal gratis – slimme marketingtips én schrijftips ontvangen?

Het enige wat je hoeft te doen is je naam en e-mailadres invullen, en alle tips komen vanzelf in je inbox!

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

CONTACT

Bewustwoording.nl
Ilse de Boer
Admiraal de Ruijterweg 55-3
1057 JW Amsterdam
ilse@bewustwoording.nl

KvK 34296021
BTW: 1852.15.269.B.01