Schrijftraining: strategische teksten schrijven

Je hebt een prachtig vak en een prachtig bedrijf, en je geniet van het ondernemen. Alleen: dat schrijven van de teksten over je bedrijf (en over jezelf). Dat valt nog knap tegen. Zelfs als je heel lang zit te ploeteren op je teksten, twijfel je nog. Staat alle belangrijke informatie erin? Is de opbouw goed? Is het leuk om te lezen voor je ideale klant? Hoe schrijf je eigenlijk goede teksten voor je website? Wat moet daarin? Hoe zorg je ervoor dat je lezers ook echt voor jou kiezen? En hoe schrijf je een goed blog, en een goed bericht voor op Facebook of Instagram? Het goede nieuws is: dat kun je leren tijdens deze schrijftraining 😉

*** NIEUWE DATUM SCHRIJFTRAINING *** woensdagmiddag 4 juli in Amsterdam!  

schrijftraining bewustwoording ilse de boer

Goede teksten schrijven kun je leren! En hoe fijn zou het zijn als iemand jou daarbij helpt?

  • Hoe fijn zou het zijn als iemand, die veel verstand heeft van het schrijven van teksten, jou uitlegt hoe je zelf goede teksten schrijft? Hoe je lekker leesbare, korte, duidelijke en effectieve teksten schrijft, waar jouw klanten blij en enthousiast van worden?
  • Hoe fijn zou het zijn als iemand je handige stappenplannen geeft, zodat je heel snel je eigen leuke, goede zakelijke blogs kunt schrijven? En strategische berichten op Facebook of Instagram? Zodat je met een gerust hart en vol vertrouwen op de 'publiceer' knop kunt klikken?
  • Hoe fijn zou het zijn als iemand je zou leren hoe je al jouw teksten goed opbouwt? Met het juiste marketingdoel en uiteraard met de juiste call-to-actions? Zodat de lezer van jouw teksten ook echt in actie komt? En je van die zoekende lezer dus een dankbare klant kunt maken? Omdat deze klant graag met jou in zee gaat?
  • Hoe fijn zou het zijn als je samen met een marketing/schrijfcoach je eigen korte pitch kunt maken? Zodat je altijd en overal vol trots en zelfvertrouwen over jouw mooie bedrijf kunt vertellen?

Hoe fijn zou het zijn als een schrijf- en marketingcoach
even meekijkt met je teksten en je marketing? Precies, heel fijn! 

Schrijftraining: strategische teksten schrijven

Speciaal voor zzp'ers en marketeers heb ik een strategische schrijftraining gemaakt volgens mijn eigen I.L.S.E. methode (en nee, die naam is niet toevallig :-). Tijdens deze training van 3 uur leer ik je hoe je goede zakelijke teksten schrijft. Zoals de teksten voor je website, je blogs, je berichten op social media en je mailings. 

 

Jouw verhaal is de basis
Ik geef je o.a. de tools om jouw verhaal goed op papier te zetten. Jouw verhaal is namelijk de basis van jouw bedrijf, en dus ook van jouw marketing! Wie ben jij? Wat maakt jou als ondernemer bijzonder? Wat is jouw waarom? Wat is jouw visie op jouw vak? Wat is jouw unieke aanpak en oplossing (en dus jouw strategische aanbod en prijs)? En wie is jouw ideale klant? Ik geef je ook een handig stappenplan voor het schrijven van jouw korte pitch, die je overal kunt gebruiken om jezelf en jouw bedrijf voor te stellen.

 

Teksten die zichzelf verkopen
Daarna leg ik je uit hoe je jouw klanten verleidt op een effectieve, strategische manier, door gebruik te maken van de psychologische route van jouw klant. Je krijgt van mij ook een stappenplan voor het schrijven van je blogs en Facebook-berichten, zodat je daar niet meer op hoeft te ploeteren. Je volgt gewoon het stappenplan en... klaar!

 

Goede, strategische teksten
Uiteraard geeft ik je ook volop tips hoe je een tekst verbetert. Hoe maak je een tekst compleet, overzichtelijk, logisch, waardevol en kort & bondig? Hoe zorg je ervoor dat jouw ideale klant zich in jouw teksten herkent? Hoe zorg je ervoor dat je ideale klant ook echt in actie komt en contact met jou opneemt? Ik leer je ook de kunst van het schaven en schrappen (en welke woorden je beter niet meer kunt gebruiken). 

Waar en wanneer?

De schrijftraining Strategische teksten schrijven duurt 3 uur en wordt gegeven in Amsterdam-West. De eerstvolgende datum is woensdagmiddag 4 juli van 14.00-17.00 uur (nog enkele plekken beschikbaar).

 

AANMELDEN: 
Wil jij deze training niet missen en leren hoe je goede teksten schrijft over je bedrijf? Via deze link kun je  je aanmelden voor jouw schrijftraining!

 

TIP:

Woon je niet in de buurt, ben je verhinderd op deze datum of wil je graag een eigen training met collega's of ondernemers uit jouw netwerk? Deze schrijftrainingen geef ik op verzoek ook op andere plekken in Nederland geven (voor minimaal 6 personen). Bel of mail me gerust voor de mogelijkheden! 

Dit levert het je op

Dankzij alle slimme tips & tricks, de stappenplannen en voorbeelden uit de training 'Strategische teksten schrijven volgens de I.L.S.E. methode kun je zelf  je eigen goede marketingteksten schrijven.   

Je weet...

hoe je jouw verhaal goed op papier zet. En nog belangrijker: hoe je jouw verhaal (jouw missie, jouw visie en jouw waarom) strategisch kunt inzetten als basis voor jouw marketing. 

Je weet...

hoe je jouw lezers meeneemt van aandacht en paniek naar opluchting en dankbaarheid. Want je weet welke psychologische route jouw lezers (en bestaande klanten) afleggen, en hoe je dat steeds opnieuw slim kunt inzetten. 

Je weet...

hoe je heel snel goede blogs en Facebook-berichten kunt schrijven, dankzij de handige stappenplannen die je van mij krijgt. Je hoeft deze stappen alleen maar te volgen, en voor je het weet staat jouw blog of Facebook-bericht op papier! 

Je weet...

hoe je jouw tekst opbouwt, opleukt, inkort en lekker leesbaar maakt. En welke schrijfvalkuilen je echt moet proberen te vermijden (en hoe je dat doet). 

Je weet...

hoe je verleidelijke teksten schrijft, die zichzelf verkopen. Met de juiste inhoud, de juiste opbouw en de juiste call-to-actions. Zodat jouw lezers het niet bij lezen alleen laten, maar ook meteen in actie komen. Op de manier die jij vooraf had bedacht. 

Je weet...

hoe je in een paar minuten je eigen, unieke salespitch kunt maken, voor elke gelegenheid. Ook hiervoor hoef je alleen maar mijn stappenplan te volgen! 

Jouw investering

Jouw investering in deze training 'Strategisch schrijven' is nu tijdelijk € 95 exclusief btw per sessie (inclusief handout, koffie en thee). Deze training duurt 3 uur. Minimaal aantal personen: 4 (maximaal 6 personen en vol = vol).  Locatie: Amsterdam-West (in overleg ook op andere data en andere plekken in Nederland). Dit krijg je erbij:

  • de handige marketing MOEDT marketingkalender van Bewustwoording.nl. Hierop kun je jouw hele marketing voor 2018 inplannen, met als extraatje 10 slimme tips voor jouw marketingplanning
  • mijn eerlijke (milde!), onderbouwde feedback en een frisse blik op jouw bedrijf
  • heel veel handige schrijftips en marketingtips die je meteen kunt gebruiken voor jouw bedrijf
  • mijn meer dan 10 jaar kennis en ervaring als ondernemer, marketing- en communicatieadviseur
  • mijn meer dan 15 jaar ervaring als journalist, tekstschrijver, eindredacteur en hoofdredacteur

CONTACT

Bewustwoording.nl
Ilse de Boer
Admiraal de Ruijterweg 55-3
1057 JW Amsterdam
ilse@bewustwoording.nl

KvK 34296021
BTW: 1852.15.269.B.01