Gratis Marketing !BOOST! sessie

Laten we elkaar helpen. Op elkaar letten. Laten we er zijn voor elkaar.  Juist nu wij - ook als ondernemers - te maken hebben met de - nu al - ingrijpende gevolgen van het coronavirus. Nadat ik maanden heb gerevalideerd (en nog steeds niet helemaal op de been ben), wil ik graag mijn steentje bijdragen.

 

Laat mij jou helpen
Ik wil zo graag iets terugdoen, omdat mijn hulptroepen er de afgelopen maanden ook voor mij waren. Ik wil iets  terugdoen, omdat ik weet hoe eenzaam, onzeker en frustrerend het kan zijn om langere tijd thuis te zitten, al dan niet afhankelijk van de hulp van anderen.

 

#ilspiratie
Dus wil je juist NU aan de slag met je teksten? Voel je je onzeker of je site goed in elkaar zit? Twijfel je nog over je teksten op je website? Ben je nog niet happy met je blogs, je nieuwsbrieven of berichten op social media? Ik kijk met alle liefde en plezier even met je mee! Voor wat extra #ilspiratie en hulp in deze bizarre tijden.

 

Elke werkdag 2 sessies
Elke werkdag zit ik vanaf nu klaar om ondernemers zoals jij en ik - eenmalig - gratis advies te geven. Gratis? Ja, helemaal gratis. Zonder enige verplichting. Per werkdag kunnen 2 ondernemers hiervan gebruik maken.

 

Ik ben er ook voor jou. Wil je gewoon even feedback op je website? Je teksten? Je blog? Je bio op social media? Meld je dan aan voor je eigen – gratis – telefonische sessie van 20 minuten. Want samen komen we verder!

Hoe werkt het?
Klik op de onderstaande button
en vul het vragenformulier zo uitgebreid mogelijk in. Zo kan ik me het beste voorbereiden en jouw vragen nog beter beantwoorden. Ik neem dan zsm contact met je op om onze belafspraak te plannen. Succes en sterkte in deze verbijsterende periode!

 

Stay safe. Stay healthy. Stay strong!

Liefs, Ilse

👉 Dit levert het jou op:

Tijdens onze Marketing !BOOST! sessie geef ik je gegarandeerd een aantal slimme tips voor het versterken van je teksten en je marketing. Je kunt eenmalig van deze gratis sessie gebruikmaken. En: er is plek voor 2 ondernemers per werkdag, dus zorg dat jij niet achter het net vist en meld je nu meteen aan! Tot snel?

"Dit was net het zetje dat ik nodig had. Dank, Ils!"

"Dank voor je snelle feedback! Mijn site is nu een stuk beter!"