Schrijftip: Your shit is your hit :-)

Bewustwoording blog (5)

Deze quote ‘Ýour shit is your hit’ dook laatst weer eens op! Ik hoorde ‘m voor het eerst van @scheidingsspecialist_susan tijdens het Business BoostBootcamp Event vorig jaar, georganiseerd door mijn businesscoach Veronique. Ik moest er echt keihard om lachen.? Your mess is your message” kende ik al, maar deze was nieuw voor mij…?

 

Kern van waarheid
En toch…Zit er een kern van waarheid in! Want wat jij meegemaakt hebt en wat jij daarvan geleerd hebt; die kennis en ervaring kun je prachtig doorgeven aan anderen die nog niet zo ver zijn. Als persoon én natuurlijk als ondernemer… ?

 

Wat zou ‘men‘ er wel niet van vinden? 
Zo was ik jarenlang niet zichtbaar genoeg. Stond ik wat verloren aan de zijlijn. Onzichtbaar, onzeker en eenzaam te zijn.? Het heeft me echt jaren gekost, tot ik eindelijk wél mezelf durfde te laten zien. Mijn eigen verhaal durfde te vertellen. Mijn stem durfde te laten horen. Mijn visie durfde te delen.

 

Om uit te komen voor mijn helderwetendheid en hooggevoelige, spirituele kant. Want wat zou “men” daar wel niet van vinden? ?

 

Het lef om WEL zichtbaar te zijn 
En mezelf helemaal te laten zien vind ik soms nog steeds heel spannend. Eerlijk is eerlijk. Daarom vind ik niets mooiers dan andere hooggevoelige ondernemers te helpen om succesvoller te zijn. Om te helpen om hun verhaal te vertellen. Te helpen bij hun lef om meer zichtbaar te zijn. ?

 

Door hen te helpen hun diensten en producten zo goed te beschrijven, dat hun ideale klanten juist bij hen een afspraak willen maken.

 

Teksten waar je trots op bent
Ik vind niks mooiers dan samen met hen teksten te schrijven waar ze trots op zijn.  Inclusief die Over Mij pagina waar veel onderneemsters nog net niet van wakker liggen. (Been there, done that he) ? Omdat ik weet hoe het is aan die zijlijn… En ook hoe gaaf het is om wél zichtbaar te zijn. ?

 

Dussss… 😉 
Hoe zit dat bij jou? Ben jij ook een ervaringsdeskundige? Is your shit ook your hit?  Ben jij er aan toe om jouw verhaal te delen? ? Ik help ook jou graag om de jouw verhaal op papier te zetten, en het lef om eindelijk wel zichtbaar te zijn. Omdat ook jij het waard bent.

 

Voel je nu diep van binnen dat dit jouw moment is om ook zichtbaar te zijn? Trots en vol zelfvertrouwen?

 

Vraag dan nu een gratis sessie aan van 20 minuten. Dan gaan we binnenkort lekker samen aan de slag om de teksten te schrijven waar jij en jouw ideale klanten blij van worden.

Vind je dit bericht interessant? Deel het via onderstaande buttons.

Hebben? Klik op de afbeelding! :-)

Download nu GRATIS het nieuwe E-magazine Schrijven als een Pro!

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Foto Ilse groen jurkje groene achtergrond PhotoA.nl_180105_62689_M

Hi! Ik ben Ilse de Boer, schrijfcoach en storyteller! Worstel jij nog met het schrijven van je teksten? Voelen ze nog niet goed, of trek je nu nog te weinig leuke klanten aan? Ik help ook jou graag om betere teksten te schrijven om jouw ideale klanten aan te trekken! Lees meer over mij

Ben je nog niet happy met jouw teksten? Loop je vast met schrijven? En wil je graag dat ik even met je mee kijk? Meld je gerust aan voor jouw gratis telefonische sessie van 20 minuten! Ik beloof je dat je daarna een stuk blijer bent met je teksten!

Wil je elke twee weken – helemaal gratis – slimme marketingtips én schrijftips ontvangen?

Mis ze niet! Laat geen omzet liggen en blijf je concurrenten een stap voor met jouw sterke teksten. Vul je naam en e-mailadres in, en alle schrijftips komen vanzelf in je inbox!

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

CONTACT

Bewustwoording.nl
Ilse de Boer
Admiraal de Ruijterweg 55-3
1057 JW Amsterdam
ilse@bewustwoording.nl

KvK 34296021
BTW: 1852.15.269.B.01