Zichtbaarheid is een keuze. Wat kies jij?

Bewustwoording blog (6)

Te lang is ze er niet echt. Natuurlijk, ze post wel eens met klotsende oksels en een knoop in haar buik een kort berichtje op Facebook of Instagram. Of ze schrijft een klein blogje op haar website. Dat aan de statistieken van haar site te zien toch bijna niet gelezen werd. Lekker veilig. Maar of het nou echt fijn voelt? Uh. Nope. Niet echt als ze heel eerlijk is…

 

Onrust 
Want ergens voelt ze die onrust. Dat ze iets ‘moet’ met die zichtbaarheid. Want tsja, geen zichtbaarheid, geen leuke nieuwe klanten, geen omzet. Hmm. En nog belangrijker: diep van binnen wil ook zij gezien worden. Ook erbij horen.

 

Maar ja, dan moet je dus wel lef hebben om zichtbaar te zijn. Lef om te vertellen wie je bent, waar jij voor staat en wat je doet. Op je site en social media. En als je potentiële klanten ‘in het wild’ tegenkomt. Maar poeh. Das best spannend…

 

En dat diepe verlangen...
Terwijl ze zó graag mensen wil helpen: met haar schitterende schatkist aan kennis en tools. Haar eigen wijze levenslessen. Want ze wordt zielsgelukkig van haar werk. Delen en helen. Op haar eigen manier.

 

En de klanten die ze al wel heeft, zijn lyrisch over haar. Als ze heel bescheiden daarover vertelt, krijgt ze spontaan een lach op haar gezicht. En gaan haar ogen stralen. En spreekt niet alleen haar stem maar vooral haar hart en ziel.

 

Ook zichtbaar willen/durven zijn… 
Haar verlangen knaagt steeds meer om óók zichtbaar te durven zijn. Net als al die anderen, die wél leuke berichten plaatsen. Die wél veel likes en reacties krijgen. En wél leuke nieuwe klanten krijgen.

 

Nog niet goed genoeg?
Maar ze durft nog niet. Omdat ze haar site en teksten nog niet goed genoeg vindt. En haar aanbod. En heel misschien zichzelf nog niet goed genoeg vindt… Dus volgt ze nóg maar een opleiding, webinar, training. Maar houdt ze zich nog steeds onzichtbaar. En klein. En durft ze haar ware gezicht nog niet te laten zien.

 

Meh. ?

 

Herkenbaar?

 

Hoe zit dat bij jou? 
Blijf jij je verstoppen? Of is het nu jouw tijd om je camouflage aan de wilgen te hangen? En te verwoorden en te laten zien wie jij bent, en jouw droom te realiseren? Jouw stem ook te laten horen? Samen met een leuke schrijfcoach bijvoorbeeld?  De keuze is aan jou ?. Je bent namelijk meer dan goed genoeg.

 

(Je kunt nu hier met haar een gratis belafspraak aanvragen) #justsaying ?

 

Deze jaguar fotografeerde ik in Artis. Ik vond ‘m wel toepasselijk… 😉 

Vind je dit bericht interessant? Deel het via onderstaande buttons.

Hebben? Klik op de afbeelding! :-)

Download nu GRATIS het nieuwe E-magazine Schrijven als een Pro!

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Foto Ilse groen jurkje groene achtergrond PhotoA.nl_180105_62689_M

Hi! Ik ben Ilse de Boer, schrijfcoach en storyteller! Worstel jij nog met het schrijven van je teksten? Voelen ze nog niet goed, of trek je nu nog te weinig leuke klanten aan? Ik help ook jou graag om betere teksten te schrijven om jouw ideale klanten aan te trekken! Lees meer over mij

Ben je nog niet happy met jouw teksten? Loop je vast met schrijven? En wil je graag dat ik even met je mee kijk? Meld je gerust aan voor jouw gratis telefonische sessie van 20 minuten! Ik beloof je dat je daarna een stuk blijer bent met je teksten!

Wil je elke twee weken – helemaal gratis – slimme marketingtips én schrijftips ontvangen?

Mis ze niet! Laat geen omzet liggen en blijf je concurrenten een stap voor met jouw sterke teksten. Vul je naam en e-mailadres in, en alle schrijftips komen vanzelf in je inbox!

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

CONTACT

Bewustwoording.nl
Ilse de Boer
Admiraal de Ruijterweg 55-3
1057 JW Amsterdam
ilse@bewustwoording.nl

KvK 34296021
BTW: 1852.15.269.B.01